Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 2.82 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كرپ_فرانسوى
#1
كرپ_فرانسوى

مواد لازم:
مناسب برای بیش از 12 نفر
آرد گندم : 2 پیمانه
شکر : یک قاشق غذاخوری
شیر : 1/2 3 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
کره آب شده : 1/2 یک پیمانه
نمک : به میزان لازم

کلمه کرپ اصالتاً فرانسوی بوده و به معنی فر خورده است این غذا در فرانسه بسیار محبوب است و روز بروز بر استفاده آن در کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی افزوده می شود. کرپ شبیه به یک پنکیک بسیار نازک است و آن را می توان با انواع محتویات شیرین مزه به عنوان دسر و یا با انواع محتویات شور مزه به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. مواد زیر برای آماده سازی 20 تا 24 کرپ مناسب است.

طرزتهيه :فر را با دمای 100 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر را نیز داخل فر بگذارید تا گرم شود. فر داغ برای گرم نگه داشتن کرپ‌هاست.
در یک کاسه متوسط آرد و شکر و نمک را بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس شیر را به صورت تدریجی به مخلوط اضافه کنید و هم زنید پس از آن تخم مرغ و کره آب شده را اضافه و خوب هم زنید تا مخلوط کاملاً روان شود و هیچ توده‌ای در آن وجود نداشته باشد. مخلوط باید آنقدر روان باشد که به شکل خامه به نظر برسد.
یک تابه بزرگ و مناسب را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملاً داغ شود. سطح تابه را با مقدار کمی کره آغشته کنید.
برای درست کردن هر کرپ، مقدار دو قاشق غذاخوری مایه داخل تابه بریزید و تابه را برگردانید تا لایه بسیار نازکی تمامی کف ماهیتابه را بپوشاند.برای یک دقیقه هر طرف را بپزید تا طلایی شود و کرپ را با کمک کفگیر مناسب و با دقت بر گردانید.
کرپ‌های آماده را به سینی فر منتقل کنید، روی آن ها را با کاغذ فویل بپوشانید و داخل فر، گرم نگه دارید. وقتی تمامی مایه را درست کردید، در صورتی که تمایل داشتید آنها را به صورت داغ به عنوان دسر و با محتویات شیرین مانند شکر و آب لیمو ترش، عسل، شیره، انواع میوه، مربا، موز و شکلات صبحانه و یا خامه سرو کنید.نوش جان

در صورتی که بخواهید به عنوان غذای اصلی و با محتویات شور مزه مانند پنیر (گودا، بلو چیز، بری و ...)، ژامبون، تخم مرغ، اسفناج، راتاتویی، و قارچ استفاده کنید


İmage
کانال بزرگ چرم دوزی
https://telegram.me/amozeshcharm

İmage
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)