کلمات کلیدی: رنگ, های, خوراکی, طبیعی, خانگی,
امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش رنگ های خوراکی طبیعی خانگی
#1
رنگ های خوراکی طبیعی خانگی …
رنگ خوراکی یا رنگ‌آمیزی غذا (افزودنی رنگی)، به رنگدانه‌ها و یا موادی اطلاق می‌شوند که در صورت افزودنشان به غذا یا نوشیدنی باعث انتقال رنگ به آنها می‌گردند. این مواد در اشکال مختلف مایع، پودر، ژل و خمیر یافت می‌شوند.  رنگ‌های خوراکی هم در تولید مواد غذایی تجاری و هم در آشپزی و پخت‌وپز خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به میزان ایمنی (سلامت) و به‌طور کلی در دسترس بودن، رنگ‌های خوراکی در مصارف غیر خوراکی متنوعی از قبیل لوازم آرایشی، داروسازی، صنایع دستی و تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
رنگ‌های شیمیایی اغلب روی دو سیستم سم‌زدایی بدن مثل کلیه و کبد بیشتر از سایر اندام‌ها تأثیر سوء داشته و شدت تأثیر آن در  کودکان، خانم‌های باردار و سالمندان بیش از گروه‌های دیگر است. این رنگ‌ها به طور نسبی سمی بوده و برخی از آن‌ها حالت تجمعی در بافت‌های بدن دارند و کمتر دفع می‌شوند. بنابراین با گذشت زمان بر مقدارشان افزوده شده و مسمومیت‌زا می‌شوند.
استفاده مناسب و در حد مجاز از رنگ‌های خوراکی شیمیایی مورد تایید اثر نامطلوبی بر سلامت افراد ندارد، ولی استفاده بیش از حد از خوراکی‌های رنگی در یک زمان یا مصرف مداوم در طولانی مدت می‌تواند برای مصرف‌کننده مخاطره‌آمیز باشد.
در ادامه با چند روش آسان تهیه رنگ های خوراکی طبیعی خانگی آشنا می شویم …
 

 
مواد لازم برای رنگ صورتی:
۱/۴ پیمانه (۶۲ گرم) چغندر پخته بدون آب ( لبو )
۱ قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ
روش تهیه رنگ صورتی :
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
 

مواد لازم برای رنگ زرد :
۱/۴ پیمانه آب
۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه
روش تهیه رنگ زرد :
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است ،
فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.
 

مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
۱/۴ پیمانه (۳۵ گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
۲ قاشق چای خوری آب
روش تهیه رنگ ارغوانی :
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
 

مواد لازم برای رنگ سبز:
۱ پیمانه (۳۰ گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
۳ قاشق غذاخوری آب
روش تهیه رنگ سبز :
اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت ۵ دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.
برای هر بار مصرف اول ۱ قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.
کانال بزرگ چرم دوزی
https://telegram.me/amozeshcharm

İmage
پاسخ
تشکر شده توسط:


پیام‌های این موضوع
رنگ های خوراکی طبیعی خانگی - توسط marzeye - 02-01-2017, 06:27 PM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان