آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  آموزش  عکاسی خاص با امکانا... 06-09, 06:07 giga giga آموزشها
  چگونه آدامس را از فرش یا ... 06-03, 12:07 nastaran khanom nastaran khanom آموزشها
  نکات  تخم ریحان یا تخم شرب... 05-29, 13:02 giga giga تجربیات من
  عکاسی با موبایل 05-17, 09:26 giga giga آموزشها
  خواص دارویی مرزه 03-29, 21:59 mehri.sh81 mehri.sh81 نکات طب سنتی
  هفته اول بارداری - بایدها... 03-29, 21:48 mehri.sh81 mehri.sh81 بارداری
  سبزیجات و گیاهان ممنوعه د... 03-29, 21:19 mehri.sh81 mehri.sh81 بارداری
  تشخیص بارداری 03-29, 21:12 mehri.sh81 mehri.sh81 بارداری
  انواع سرمه دوزی 03-29, 21:06 mehri.sh81 mehri.sh81 آموزشها
  حلوای دو رنگ قزوین 03-29, 21:00 mehri.sh81 mehri.sh81 انواع حلوا
  حلوای هویج 03-29, 20:55 mehri.sh81 mehri.sh81 انواع حلوا
برترين سپاس شده ها
giga 49
marzeye 34
bahar1368 12
Bahar.esf 10
دنیای نمد 5
جديدترين کاربران
Nahidarab دیروز
Forozan 06-21
Eli_b68 06-19
Fatimaa 06-19
kishnets 06-18
بيشترين پاسخ ها
  کیف چرم 18
  عکاسی با موبا... 14
  آموزش کیف دول... 14
  تزیینات تخم م... 6
  سوال 5
برترين ارسال کنندگان
marzeye 243
giga 36
mehri.sh81 33
MR-엠 14
samira_parvizi 8
بيشترين بازديدها
  کیف چرم 2553
  آموزش کیف دول... 2475
  انواع بافت چر... 2250
  الگوکشی کیف د... 2163
  عکاسی با موبا... 1712
برترين اعتبارگيرنده ها
giga 21
Bahar.esf 2
دنیای نمد 1
bahar1368 1
marzeye 0

مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,987
» آخرین کاربر: Nahidarab
» موضوعات انجمن: 268
» ارسالهای انجمن: 405

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 8 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 8 مهمان

آخرین موضوعات
عکاسی خاص با امکانات ناشن...
انجمن: آموزشها
آخرین‌ارسال: giga
09-06-2017, 06:07 AM
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 83
چگونه آدامس را از فرش یا ...
انجمن: آموزشها
آخرین‌ارسال: nastaran khanom
03-06-2017, 12:07 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 28
تخم ریحان یا تخم شربتی
انجمن: تجربیات من
آخرین‌ارسال: giga
29-05-2017, 01:02 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 35
عکاسی با موبایل
انجمن: آموزشها
آخرین‌ارسال: giga
17-05-2017, 09:26 AM
» پاسخ‌ها: 14
» بازدید: 1,712
خواص دارویی مرزه
انجمن: نکات طب سنتی
آخرین‌ارسال: mehri.sh81
29-03-2017, 09:59 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 90
هفته اول بارداری - بایدها...
انجمن: بارداری
آخرین‌ارسال: mehri.sh81
29-03-2017, 09:48 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 71
سبزیجات و گیاهان ممنوعه د...
انجمن: بارداری
آخرین‌ارسال: mehri.sh81
29-03-2017, 09:19 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 76
تشخیص بارداری
انجمن: بارداری
آخرین‌ارسال: mehri.sh81
29-03-2017, 09:12 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 71
انواع سرمه دوزی
انجمن: آموزشها
آخرین‌ارسال: mehri.sh81
29-03-2017, 09:06 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 96
حلوای دو رنگ قزوین
انجمن: انواع حلوا
آخرین‌ارسال: mehri.sh81
29-03-2017, 09:00 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 109

 
  چگونه آدامس را از فرش یا مبل پاک کنیم؟
ارسال‌شده توسط: nastaran khanom - 03-06-2017, 12:07 PM - انجمن: آموزشها - بدون‌پاسخ

چگونه آدامس را از فرش یا مبل پاک کنیم؟
وقتی ناگهانی با لکه آدامس که روی فرش یا مبل و یا لباسمان مالیده شده ، روبه رو میشویم احساس میکنیم آن وسیله دیگر به حالت اولش بازنمیگردد.
اما قالیشویی راه کارهایی سریع و کاربردی را در این مقاله برای از بین بردن لکه آدامس ارائه میدهد.İmage
[عکس: hj.jpg]

  • ابتدا با استفاده از قاشق و یا لبه ی نرم چاقو آدامس اضافی را از روی قسمت مورد نظر بردارید.
  • یکی از بهترین و ساد ترین راه ها به کاربردن یخ است،مقداری یخ برداشته و روی لکه آدامس نگه دارید و هم زمان با قاشق آدامس را از روی فرش بتراشید.
[عکس: tg.jpg]
  • روش دیگر این است که: تکه ای پنبه بردارید و...(ادامه مطلب--->> قالیشویی)

چاپ این بخش

  تخم ریحان یا تخم شربتی
ارسال‌شده توسط: giga - 29-05-2017, 01:02 PM - انجمن: تجربیات من - بدون‌پاسخ

تخم ریحان و خواص آن در شربت
دیروز به توصیه صاحب عطاری که ازش خرید میکردیم برای اولین بار به جای تخم شربتی مقداری تخم ریحان سبز در شربت آبلیمو ریختم و برای افطار آماده کردم. برام جالب بود که این دانه ها که درشت تر از تخم شربتی هستن و به همون شکل آب رو به خودشون جذب میکنن جایگزین مناسبی برای تخم شربتی میتونن باشن. به نظرم رسید این تجربه رو با شما هم در میون بذارم. در این مطلب از خواص عالی تخم ریحان سبز برای سلامتی صحبت میکنیم.
توصیه میکنم برای این روز های گرم که روزه دار هم هستیم از این دانه عالی و پر خاصیت در شربت ها تون استفاده کنید و در طول شب میل کنید.

تخم ریحان سبز
منظور از تخم ریحان در این مطلب تخم ریحان سبز هست.
برای کاهش حرارت بدن و عطش تخم ریحان بخورید

تخم ریحان همچون تخم شربتی چندین برابر حجم خودش آب جذب میکنه و پفی میشه. به همین دلیل استفاده از این دانه ها در نوشیدنی ها در روز های گرم میتونه به کاهش حرارت بدن و عطش کمک کنه.
تخم ریحان موثر در کاهش وزن
تخم ریحان به دلیل آب فراوانی که جذب میکنه و همچنبن فیبر بالایی که داره در طول روز میتونه به شما احساس سیری بده و به کاهش وزن کمک کنه.
برای سوزش معده از تخم ریحان استفاده کنید
در سال های اخیر به دلیل تغذیه نادرستی که رواج پیدا کرده مشکلات معده هم زیاد شده و خیلی از این مشکلات به دلیل بالا بودن اسید معده است که باعث سوزش معده هم میشه. تخم ریحان برای این دست از مشکلات معده بسیار مفیده و میتونه اثر خنک کنندگی در معده داشته باشه و باعث آرامبخشی معده بشه.
درمان دیابت
این دانه های تیره با تنظیم قند خون میتونن باعث بهبود دیابت نوع ۲ بشن.

تخم ریحان خیس خورده در آب
تخم ربحان دارای خاصیت سم زدایی
تخم ریحان برای تسویه خون و کاهش تهوع و استفراغ و همچنین رفع مسمومیت های غذایی بسیار مفیده و ادرار آوره. همچنین تخم ریحان برای درمان یبوست و دفع راحت سموم از بدن. برای این کار میتونید مقداری تخم ریحان رو با شیر مخلوط کنید و قبل از خواب میل کنید.
دانه های ریحان دارای خاصیت ضد افسردگی و اضطراب هست. این دانه ها میتوانند به عنوان یک مسکن عمل کنند و خلق و خوی شما رو هم بهبود ببخشن.
تخم ریحان
تخم ریحان دارای خواص بسیاری هست که در این مطلب مجال گفتنش نبود. این دانه های پرخاصیت رو میتونید در آب یا شیر بخیسانید و به عنوان یک نوشیدنی در شربت ها یا بدون هیج طعم دهنده ای میل کنید و از خواص عالی اون بهره ببرید.
ارزش تغذیه ای تخم ریحان
تخم ریحان دارای مواد مغذی بسیاری هست که برای بدن ضروری هستن. این دانه ها حاوی انواع آنتی اکسیدان هاست که در کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان موثر هستن. همچنین دارای روغن های متعدد مانند لیمونن٬ سیترال و اوژنول هست. همچنین دارای ویتامین ‌A و K و بتاکاروتن و لوتنین و زیگرانتین هست. تخم ریحان دارای مواد معدنی بسیار مهمی همچون پتاسیم و مس و کلسیم و فولات و منیزیم و منگنز هست که برای بدن بسیار ضروری اند.

چاپ این بخش

  عکاسی خاص با امکانات ناشناخته موبایل
ارسال‌شده توسط: giga - 27-05-2017, 07:55 PM - انجمن: آموزشها - پاسخ‌ها (2)

HDR یا همان «محدوده داینامیکی بالا» یکی از تنطیمات موجود در دوربین‌های تلفن همراه است که تصاویر باکیفیت‌تری را در سایه به نسبت مناطق برجسته‌تر تولید می‌‌کند. به عبارت دیگر، وقتی با صحنه‌ای مواجه هستید که در آن برجستگی‌های روشن و سایه‌های تاریک وجود دارد، در اینجا دوربین گوشی ممکن است نتواند تصویری را تولید کند که در آن طیف گسترده‌ای از صحنه‌ها قابل دیدن باشند.
در چنین حالتی، استفاده از تنطیمات HDR می‌تواند بهترین گزینه باشد. در این حالت، سه تصویر جداگانه و در سه سطح تابش نور مختلف گرفته می‌شود. سپس این سه تصویر گرفته شده بصورت خودکار با یکدیگر ترکیب می‌شوند و در نهایت تصویر خروجی می‌تواند جزئیات بسیار بیشتری را به معرض نمایش بگذارد. اگر چه از حالت HDR می‌توان برای تمامی انواع عکسبرداری استفاده کرد، اما بهتر است که از آن برای صحنه‌هایی با نور پس زمینه، مانند یک پرتره با پس زمینه و یا عکاسی از مناظر، استفاده کنید.
[عکس: 149590211799361.jpg]
در تصویر بالا می‌توانید مشاهده کنید که حتی با وجود اینکه خورشید در پشت صخره‌ها قرار دارد، اما آنها به خوبی در معرض تابش نور قرار گرفته‌اند. دلیل این تابش بسیار مناسب نور به صخره‌ها این است که یکی از تصاویر گرفته شده در حالت HDR، روی صخره‌ها متمرکز شده بود و دیگری روی آسمان.
استفاده از تنطیمات HDR، بسته به نوع و مدل گوشی ممکن است متفاوت باشد. اگر نمی‌دانید که چطور این حالت را فعال کنید، نگاهی به دفترچه راهنمای گوشی بیاندازید و یا در گوگل نحوه فعالسازی آن را جستجو کنید.
ادامه دارد......
لینک مطلب yon.ir/YksJ2

چاپ این بخش

  خواص دارویی مرزه
ارسال‌شده توسط: mehri.sh81 - 29-03-2017, 09:59 PM - انجمن: نکات طب سنتی - بدون‌پاسخ

خواص دارویی و شگفت انگیز مرزه
مرزه گیاهی است که در شرق اروپا و آمریکا برای تهیه سالاد، سوپ، سس، غذاهای گوشتی و ماهی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب به خواص این گیاه اشاره می کنیم.
*مصرف آن برای درمان عفونت های روده انگل توصیه شده است.
مرزه گیاهی پرخاصیت برای بدنتان
* برای درمان طبیعی نفخ، قولنج،ز و مشکلات دیگر سیستم گوارشی مفید است.
* منبع غنی فیبر است و کلسترول خون را کاهش می دهد.
*چای مرزه عفونت ادراری و التهاب مثانه را درمان می کند.
* برای حفظ سلامت  قلب و عروق مفید است و به ساخت گلبول های قرمز خون کمک می کند.
* علایم بیماری های تنفسی مانند گلودرد، سرفه و احتقان برونشیت را برطرف می کند.
* عملکرد کلیه و کبد را بهبود می بخشد.
* از آن جا که سرشار از آنتی اکسیدان است، روند پیری را به تاخیر می اندازد و باعث تشکیل سلول های سالم می شود.
* عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد.
* روغن طبیعی در این گیاه، سر درد و حالت تهوع را رفع می کند.
* مالیدن دم کرده آن درد مفصل و روماتیسم  را درمان می کند.
* سلامت ذهن را بهبود می بخشد و به فرد کمک می کند تا به طور موثر با استرس کنار بیاید

چاپ این بخش

  هفته اول بارداری - بایدها و نبایدها
ارسال‌شده توسط: mehri.sh81 - 29-03-2017, 09:48 PM - انجمن: بارداری - بدون‌پاسخ

هفته اول بارداری به روز اول دوره قاعدگی شما بستگی دارد. از آنجا که تاریخ تولد فرزند شما از اولین روز آخرین پریود شما محاسبه می شود٬ این هفته نیز جز ۴۰ هفته بارداری شما محسوب می شود حتی اگر هنوز کودک شما تشکیل نشده باشد. در این مقاله با نکاتی که باید قبل از باردار شدن بدانید آشنا خواهید شد.
İmage

نویسنده: تیم مدلایف

در دوران بارداری٬ عادات سالم زندگی شما و سلامت فرزندتان ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. اگر تصمیم به باردار شدن دارید٬ زمانی برای آماده ساختن بدن خود برای مادر شدن اختصاص دهید. قبل از باردار شدن باید نکات زیر را در نظر بگیرید:
 
۱- از نوشیدنی های الکلی٬ مواد مخدر و سیگار اجتناب کنید
مصرف این مواد می تواند باعث نقص عضو٬ مشکلات تنفسی٬ کمبود وزن نوزاد٬ وسایر مشکلات سلامتی برای فرزند شما شود.
 
۲- در مورد انواع داروهایی که مصرف می کنید با پزشکتان مشورت کنید
در هنگام بارداری باید توجه ویژه ای به داروها و مسکن هایی که مصرف می کنید داشته باشید زیرا که این داروها می توانند تاثیرات منفی بر جنین شما داشته باشند. ولی توجه داشته باشید که بدون مشاوره با پزشک خود هیچ دارویی که قبلا برای شما تجویز شده را قطع نکنید.
 
۳- از یک رژیم غذایی سرشار از ویتامین ها مخصوصا اسید فولیک پیروی کنید
خانمهایی که قصد باردار شدن دارند باید روزانه ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک مصرف کنند. مصرف روزانه اسید فولیک خطر نقائص لوله های عصبی که باعث تکامل نیافتن مغز و نخاع در کودک می شوند را کاهش می دهد.
نقص لوله عصبی عمدتاً در ۲۸ روز اول بارداری ایجاد می شود، زمانی كه احتمال دارد مادر از بارداری خود بی اطلاع باشد. به همین دلیل مهم است كه تمام زنان در سنین باروری به ویژه زنانی كه قصد بارداری دارند اسیدفولیك كافی مصرف كنند. پس بهتر است مصرف روزانه اسید فولیک را حداقل سه ماه قبل از باردار شدن شروع کنید. مقدار توصیه شده در زمان بارداری ۶۰۰ میكروگرم در روز است كه ۲۰۰ میكروگرم بیشتر از قبل از بارداری است.
با رعایت کردن این موارد به سلامت خود و کودک آینده تان کمک کنید.

چاپ این بخش

  سبزیجات و گیاهان ممنوعه در دوران بارداری
ارسال‌شده توسط: mehri.sh81 - 29-03-2017, 09:19 PM - انجمن: بارداری - بدون‌پاسخ

سبزیجات و گیاهان ممنوعه در دوران بارداری
گیاهانی مانند جعفری، زعفران، غوره، پوست و ریشهء زرشک، افسنطین، پونه معطر، فلوس ،کدو تلخ، مارچوبه، زیره، دارچین.
در سه ماهه بارداری زعفران و گلپر نخورید. مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند. زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و سقط کودکانشان را به دنبال داشته و دچار زایمان زودرس نیز می شوند. مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری بخصوص 3 ماهه اول بارداری جایز نیست، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود.
بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کنندهء جنین است.
 
از کافئین پرهیز کنید
خانمهای باردار باید مصرف نوشیدنیهای کافئین دار و گازدار مثل قهوه و چای و کولاها را به حداقل برسانند زیرا که مقدار زیاد کافئین روی رشد کودک تاثیر می گذارد. نتایج یک پژوهش اخیر نشان داده است زنان بارداری که حتی روزانه یک فنجان قهوه استفاده می کنند، در معرض به دنیا آوردن نوزادان کم وزن قرار می گیرند.
 
از مصرف پنیرهای نرم اجتناب کنید
بهتر است از مصرف پنیر های نرم مثل فتا و پنیر بز خودداری کنید اما چرا؟
چون ممکن است پاستوریزه نبوده و آلوده به لیستر باشد. لیستر نوعی باکتری است که می تواند موجب مسمومیت غذایی شود. پنیر های نرم به این علت خطرناک هستند که مثل پنیرهای چدار و پارمسان با فراوری باکتری هایشان بطور کامل کشته نشده است و از آنجا که زنان باردار سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض بیماری های مربوط به مواد غذایی قرار دارند که اگر در سه ماهه اول بارداری اتفاق بیفتد ممکن است باعث زایمان زودرس و حتی سقط جنین شود.
 
گوشت های مانده، دودی شده و خام ممنوع!
غذاهای مانده مخصوصا غذاهای گوشتی فرآوری شده برای خانمهای باردار بدترین سم هاست. بنابراین از خوردن سوسیس، کالباس، ژامبون، ساردین، انواع کنسرو ها و ماهی مانده خودداری کنید.
از مصرف غذاهای دریایی دودی یا منجمد باید خود داری شود. شیر غیر پاستوریزه می تواند حاوی نوعی باکتری باشد که از جفت عبور کرده و باعث بروز عفونت و مسمومیت خونی در جنین گردد.
نکته! توصیه می شود زنان در دوران بارداری تخم مرغ را در حالی که سفیده و زرده آن کاملا پخته شده و سفت شده مصرف کنند، چون مصرف خام آن زیان آور است.
گوشت های فریز شده و منجمد ممکن است آلوده به لیستر یا باشند به همین دلیل گوشتها را در آب جوش انداحته و بجوشانید تا کاملا پخته شده و باکتری های آن کشته شوند. این گوشت ها ممکن است آلوده به توکسوپلاسما نیز باشد که انگلی است که موجب یک نوع عفونت می شود و با اینکه نادر است، ممکن است موجب مرده به دنیا آمدن نوزاد یا مشکل حاد برای سلامتی جنین شود.
 
ماهی
احتمالا می دانید جیوه که در بسیاری از ماهی هاوجود دارد که برای سلامت جنین خطرناک است. جیوه یک نوروتوکسین است که رشد مغز جنین را مختل می کند. زمانی که جیوه از آلودگی وارد آب دریا می شود زنجیرهء غذایی خود را از گیاهان به ماهی های کوچک و بعد به ماهی های بزرگ طی می کند و آن ها را آلوده می سازد.
ماهی هایی که بیشترین مقدار جیوه را دارند باید در لیست غذا های ممنوعه شما قرار گیرند. ماهی هایی مثل کوسه ماهی، شمشیر ماهی، ماهی تن، الباکور، شاه ماهی، خال مخالی.
اما همه ماهی های تن بد نیستند. اگر عاشق ساندویچ ماهی تن هستید، بهتر است از ماهی تن های کنسروی استفاده کنید که مقدار جیوه آن بسیار کم است و آن را حداکثر یک یا دو بار در هفته استفاده کنید.
اشتباهی که بسیاری از زنان باردار مرتکب می شوند به کلی از خوردن ماهی خودداری می کنند. به عنوان مثال ماهی سالمون، یا ماهی کولی حاوی جیوه نیستند و منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3به حساب می آیند که در طول بارداری مورد نیاز است
از خوردن ماهی نپخته و نیم پز و غذاهایی مانند سوشی که حاوی ماهی خام هستند خودداری کنید.
 
الکل
الکل ماده ای است که بلافاصله از جفت عبور می کند. یعنی وقتی شما الکل می نوشید فرزندتان هم آن را مصرف می کنند. زنانی که مدام الکل مصرف می کنند فرزندشان را در معرض ناتوانی های یادگیری متوسط تا شدید، نا هنجاری های فیزیکی و اختلالات مربوط به سیستم عصبی مرکزی بدن قرار می دهند.
 
چهار ماده غذایی مفید در دوران بارداری
 
1- امگا 3
این اسید های چرب برای رشد مغز و سیستم عصبی مرکزی حیاتی هستند و می توانند خطر افسردگی پس از زایمان را کاهش دهند. بهترین منابع امگا 3 ماهی سالمون، ماهی کولی، بذر کتان، روغن بذر کتان و تخم مرغ های غنی شده با امگا 3 هستند.
 
2- کولین
این ترکیب شبه ویتامین B نقش مهمی در رشد مغز جنین  داشته و از بروز نقصهای مربوط به نخاع جلوگیری می کند. بهترین منابع کولین ، گوشت قرمز (به استثنای جگر که زنان بار دار نباید بخورند) تخم مرغ، دانهءسویا و جوانه گندم هستند.
 
3- فیبر
یک رژیم پر فیبر نه تنها از بروز مشکلات متداول بارداری مثل یبوست و هموروییدجلوگیری می کند بلکه به آزاد سازی گلوکز در خون نیز کمک کرده و باعث می شود تعادل انرژی بیشتری داشته باشید. بهترین منابع فیبر غلات کامل، میوه ها و سبزیجات هستند.
 
4- کلسیم
کلسیم برای استخوان هایتان خوب است و زنانی که در رژیم غذایی خود به اندازه کافی کلسیم مصرف نکنند بیشتر دچار مشکلات بارداری از جمله فشار خون بالا و پره اکلامپسی می شوند. بهترین منابع کلسیم، شیر کم چرب، پنیرهای سفت  و ماست کم چرب است.
-

چاپ این بخش

  تشخیص بارداری
ارسال‌شده توسط: mehri.sh81 - 29-03-2017, 09:12 PM - انجمن: بارداری - بدون‌پاسخ

چگونه میتوان حاملگی را تشخیص داد؟

 

[عکس: 45-01.jpg]
 
تستهای تشخیص حاملگی
برای تشخیص بارداری روشهای مختلفی وجود دارد که بسته به شرایط مختلف میتوان از هرکدام از آنها استفاده کرد.داشتن اطلاعات کافی در رابطه با این روشها و اینکه در هر شرایطی از کدام روش میتوان استفاده کرد و چه میزان میتوان به هر روشی اعتماد نمود میتواند برای همه افراد مفید باشد.
در این مقاله شما اطلاعاتی در ارتباط با این روشها و نحوه استفاده از آنها را کسب می کنید.
انواع روشهای تشخیص حاملگی:
1. نوار تست حاملگي (بیبی چک )
2.آزمایش خون بارداری
3.آزمایش ادرار بارداری (گراویندکس )
 
اساس تشخیص حاملگی چیست ؟
پس از اینکه اسپرم و تخمک لقاح پیدا میکنند تخم ایجاد شده به طرف رحم رفته ودر جدار آن لانه گزینی میکند و بین۱۰-۳روز بعد جفت تشکیل میشود.جفت در واقع بافتی است که سبب ارتباط خونی مادر و جنین می شود و در تمام طول بارداری توسط این بافت جنین تغذیه و اکسیژن رسانی می گردد.پس از آن سلولهای تروفوبلاستیک جفت در حین رشد شروع به تولید هورمونی میکنند که همان " بتا اچ سی جی " (ßHCG) میباشد.با تولید بیشتر این هورمون کم کم سطح آن در خون مادر بالا رفته و زمانی که به حد خاصی برسد روزانه مقداری از آن توسط ادرار دفع می شود.بدین ترتیب با بررسی و سنجش این هورمون در خون یا ادرار میتوان حاملگی را تشخیص داد.
مقدار این هورمون در حاملگی طبیعی از روز ششم تا دهم بعد از لقاح در خون مادر بالا میرود ( حتی گاه از روز سوم لقاح هم قابل شناسایی است)
معمولا25 -20  روز پس از آخرین قاعدگی ( و نه زودتر از آن ) مقدار این هورمون در ادرار مادر نیز به اندازه ای میرسد که قابل اندازه گیری باشد.
البته این زمانها تاریخهایی است که بطور میانگین برآورد شده بنابراین ممکن است در برخی افراد مثبت شدن تستها با کمی تاخیر نسبت به زمانهای ذکر شده صورت گیرد. به طور طبیعی مقدار این هورمون هر 72-48 ساعت دوبرابر می شود .
 سطح این هورمون در هفته های ۸ تا ۱۱ بارداری به حداکثر خود رسیده و سپس در ادامه حاملگی کاهش می یابد
اساس کار تستهای حاملگی خانگی(بیبی چک) نیز وجود یا عدم وجود این هورمون در ادرار است.بنابراین بیبی چک زمانی مثبت می شود که سطح هورمون ßHCG به حدی بالا رفته باشد که مقادیری از آن از طریق ادرار دفع شود و این تستها معمولا دیرتر از تست خون مثبت میشوند.
 
روش استفاده و تفسیر بیبی چک :
[عکس: 45-04.jpg]

. ادرار را در ظرف تميزي مانند ليوان يكبار مصرف جمع آوري نمائيد( نکته قابل توجه اینکه ادرار اول صبح به طور معمول بیشترین غلظت hCG را در بردارد و لذابهترین نمونه برای انجام تست ادرار است.اگر چه هر نمونه ادرار ممکن است استفاده شود.)
. نوار تست را از پاكت خارج سازيد و تا خط مشخص(Max) در ادرار فرو برید.(دقت داشته باشید که نوار را بیشتر از این حد وارد ادرار نکنید.)
. سه ثانيه صبر كنيد سپس از ادرار خارج ساخته بطور افقي بر روي دهانه ظرف ادرار بگذارید.
نتیجه تست بیبی چک :
[عکس: 45-02.jpg]

پس از انجام تست یکی از سه حالت زیر ممکن است ایجاد شود:
. بر حسب ميزان هورمون موجود در ادرار نتيجه مثبت بصورت 2 خط قرمز طی حدود 40 ثانیه ظاهر می شود.
. ظهور رنگ در فاصله 5 تا 10 دقيقه مشكوك بوده و بهتر است چند روز بعد تكرار شود.
. هر نتيجه اي بعد از 10 دقيقه فاقد ارزش است و در حکم منفی تلقی می شود.
مثبت: آشكار شدن دو نوار رنگي در نواحي كنترل و پائين تر از آن
منفي: آشكار شدن تنها يك نوار رنگي در ناحيه كنترل
نکته مهم اینکه شدت رنگ بستگي به مدت زمان حاملگي نیز دارد.
چند نکته در استفاده از بیبی چک:
. تنها هنگام آزمايش پاكت باز شود و نوار فقط براي يكبار قابل استفاده است.
. پاكت كوچك همراه نوار حاوي ماده سيليكا‍زل ( جاذب رطوبت) است كه بعنوان نگهدارنده ميباشد..پس از باز كردن پاكت دور انداخته شود
. در بيماراني كه مبتلا به سرطان هستند تفسير تست بعهده پزشك متخصص ميباشد.
 بیبی چک چه زمانی مثبت می شود؟
این تست معمولا از 25-20 روز پس از اتمام آخرین روز خونریزی قبلی شروع به مثبت شدن می کند البته در خیلی افراد ممکن است تست در این تاریخها مثبت نشده و بهترین زمان چک حاملگی با این تست 4-3 روز پس از تاخیر در موعد قاعدگی طبیعی است.
 تست خون حاملگی چه زمانی مثبت می شود ؟
معمولا 10-7 روز پس از لقاح سطح این هورمون در خون به حدی میرسد که قابل تشخیص است اما در صورت منفی شدن حاملگی رد نمی شود و در صورت شک به حاملگی چند روز بعد باید مجدد چک شود.
عوامل موثر درطولانی تر شدن زمان حصول پاسخ مثبت توسط تستهای خانگی( منفی کاذب ) :
1.تاخیر در زمان لانه گزینی
2. تفاوت در حساسیت تستهای بارداری مختلف
3. پایین بودن غلظت هورمون در خون و ادرار بعلت انجام زود هنگام
4. خطا در انجام روش انجام تست
5. مصرف داروی کاربامازپین
6. نگهداری ادرار در ظروف غیر استاندارد
 در چه مواردی ممکن است نتیجه تست بطور کاذب مثبت شود ؟
1. وجودبیماریهائی مثل پروتئینوری , هموگلوبینوری و کلا وجودپروتئین و یا خون در ادرار
2. آلودگی باکتریائی ادرار
3. مصرف بعضی داروها مثل پرومتازین - کلردیازپوکساید یا متادون توسط بیمار
4. زایمان جدید یا سقط اخیر
5. اشتباه در روش اجرای تست یا خطا در خوندان نتایج
چون هورمون ابتدا در خون ظاهر میشود سپس بعد از شروع متابولیزه شدن در ادرار آمده ودفع میشود پس آزمایش خون حساستر است وزودتر مثبت میشود.درموارد حاملگی خارج رحمی هم که حتما باید خون تست شود.
 مقادیر نرمال هورمون HCGβ :
در ۸۵%حاملگیها مقدار این هورمون طی 72-48 ساعت دوبرابر می شود. هرچه سن حاملگی بیشتر میشود، زمان دوبرابر شدن این هورمون طولانی تر شده و حداکثر به ۹۶ ساعت می رسد.
در مورد مقادیر این هورمون می بایست توجه نمود. زیرا در برخی حاملگیهای طبیعی مقداراین هورمون می تواند کم باشد ولی نوزادی کاملا سالم به دنیا بیاید.
 ارزیابی حاملگی از روی مقدار هورمون:
. اگر مقدار هورمون HCGβ کمتر از ۱۰ باشد شخص باردار نیست.
. اگرمقدار هورمون HCGβ بیشتر از ۲۵ باشد فرد باردار است.
. اگر مقدار هورمون بین۱۰تا ۲۵ باشد نمی توان با قاطعیت گفت شخص باردار است ویا خیر.در این موارد توصیه می شود تست 72-48 ساعت بعد تکرار شود.
راهنمای سطوح HCG در طول بارداری :
(منظور از LMP اولین روز آخرین قاعدگی است )
. 3 هفته از LMP گذشته باشد :50-5 ml/mIu
. 4 هفته از LMP گذشته باشد : 426-5 ml/mIu
. 5 هفته از LMP گذشته باشد : 7340-18 ml/mIu
. 6 هفته از LMP گذشته باشد : 56500 – 1080 ml/mIu
. 7-8 هفته از LMP گذشته باشد : 229000 – 7650 ml/mIu
. 12-9 هفته از LMP گذشته باشد : 288000 – 25700 ml/mIu
. 16-13 هفته از LMP گذشته باشد : 254000 – 13300 ml/mIu
. 24-17 هفته از LMP گذشته باشد : 165400 – 4060 ml/mIu
. 40-25 هفته از LMP گذشته باشد : 117000 – 3640 ml/mIu
 
زمانی که سطح HCGβ به ۲۰۰۰-۱۰۰۰برسد، سونوگرافی ترانس واژینال می تواند ساک حاملگی را تشخیص دهد. چون سطوح این هورمون می تواند مختلف باشد و زمان لقاح نیز به درستی مشخص نشده باشد، تشخیص بایافته های سونوگرافی تا زمانی که مقدار هورمون به ۲۰۰۰ نرسد قابل انجام نخواهدبود.
همچنین این اعداد فقط به عنوان راهنما داده شده و افزایش این هورمون در هر فرد متفاوت می باشد. مقدار مطلق به اندازه سیر تغییرات اهمیت ندارد.
تنها انجام یک نوبت آزمایش برای اندازه گیری این هورمون در بیشتر مواردکافییست. در مواردی که شک به سلامت بارداری وجود دارد می بایست چند آزمایش بافاصله از هم انجام شود تا بتوان یک نتیجه گیری درست انجام داد.
این آزمایش را هرزمان که مشکوک به حاملگی طبیعی ویا حتی موارد خارج رحمی باشیم می توانیم انجام دهیم و درخواست آن بوسیله خود بیمار هم قابل قبول است.
سطوح پایین مقدار این هورمون نشانه چیست؟
[عکس: 45-03.jpg]

. اشتباه در تعیین سن حاملگی
. احتمال سقط یا حاملگی پوچ
. حاملگی نابجا
در این موارد بهتر است آزمایش 72-48 ساعت بعد مجددا تکرار شود.
 سطوح بالای مقدار این هورمون نشانه چیست؟
. اشتباه در تخمین سن حاملگی
. حاملگی مولار
. چند قلویی
در این موارد هم بهتر است آزمایش مجدد انجام و پس از اطمینان از نتیجه به بررسی علت پرداخت.
 آیا عاملی می تواند مقدار HCGβ را تحت تاثیر قرار دهد؟
هیچ عاملی نمی تواند مقدار این هورمون را تحت تاثیر قرار دهد بجز داروهایی که حاوی این هورمون باشند. این داروها معمولا برای درمان نازایی مورد استفاده قرار می گیرد و پزشک در مورد زمان انجام این آزمایش پس از دریافت این داروها، شما را راهنمایی خواهد نمود. سایرداروها مثل آنتی بیوتیکها، ضد دردها، قرصهای ضد بارداری خوراکی یا سایر داروهای هورمونی هیچ تاثیر بر مقدار این هورمون نخواهند داشت.
 آیا مقدار HCG میبایست به طور مرتب در طی حاملگی اندازه گیری شود؟
مقدار این هورمون به طور معمول توسط پزشکان دوبار اندزاه گیری نمی شود مگر این که مشکلی به وجود آمده باشد. درصورت خونریزی، درد شدید شکمی یا سابقه سقط ممکن است پزشک این آزمایش را تکرارکند
 آیا این هورمون را فقط تشخیص حاملگی و در زنان اندازه می گیرند ؟
خیر. در مردان در موارد تشخیص تومورهای بیضه و نئوپلاسم آن نیز بررسی این هورمون کاربرد دارد که همراه با آلفا فیتو پروتئین تست می شو د . در بعضی بدخیمی ها از قبیل کوریوکارسینوما – امبریونال سل کارسینوما برخی سرطانهای رحم و نیز حاملگی خارج رحمی میزان BHCGبشدت بالا می رود (البته در اغلب موارد حاملگی نابجا مقدار هورمون پایینتر از حد طبیعی است )و اندازه گیری های مرتب آن برای سنجش پاسخ بیمار به شیمی درمانی ضروری است.
گاهی پس از سقط کورتاژ و درمان حاملگی خارج رحمی و مولار جهت ارزیابی پاسخ مناسب به درمان این هورمون بصورت متوالی در فواصل زمانی خاصی اندازه گیری می شود.در این موارد در صورت پاسخ صحیح به درمان این هورمون بتدریج سیر نزولی خواهد داشت.
 نکته :
در نمونه های ادراری جهت انجام گراویندکس یا تست ادرار بارداری نمونه ادرارباید در یک ظرف تمیز شیشه ای یا پلاستیکی جمع آوری شود واز پروزاتیو استفاده نشود.همچنین اگر نمونه بلافاصله پس از جمع آوری تست نشود تا  ۴۸ ساعت بعد که مورد آزمایش قرار می گیرد باید دردمای ۲ تا ۸ درجه سانتی گرادیخچال نگهداری شود و قبل از انجام تست به دمای اتاق برگردانده شود.
اگر نمونه برای بیش از ۴۸ ساعت مورد استفاده قرار نگیرد باید در دمای منهای ۲۰ درجه فریز شود. یک نمونه ی یخ زده که بیش از ۲ هفته نگهداری شده باشد نباید دیگر استفاده شود. قبل ازآزمایش نمونه یخ زده باید کاملا آب شده و به دمای اتاق برسد.

چاپ این بخش

  انواع سرمه دوزی
ارسال‌شده توسط: mehri.sh81 - 29-03-2017, 09:06 PM - انجمن: آموزشها - بدون‌پاسخ

İmage
انواع دوخت سرمه دوزی :
– اریب دوزی – دوخت چشم خروسی – تگرگی دوزی – گرده ماهی دوزی – برگ دوزی – زرک دوزی – گرد دوزی – قلب دوزی – برجسته دوزی – یک لا دوزی

İmage

سرمه دوزی به روش اریب دوزی :
اگر طول سرمه را به سه قسمت تقسیم کنید و به اندازه 2 قسمت از زیر کار پیشرفته و بعد از یک سوم طول سرمه دوخته شده سوزن را بیرون بیاورید تکه سرمهای به
نخ کشیده و در مسیر سرمه دوخته شده قبلی که دو سوم مانده بود که بهاندازه یک سوم طول سرمه پیش بروید و سوزن را در پارچه فرو برید .
اگر ایندوخت را به همین روش ادامه دهیم خط مستقیم یا با انحنا می توانیم دوخت بزنیم که همان اریب دوزی است .
بیشترین دوختی که شما در یک اثر می بینیداریب دوزی است چرا که کلیه خطوط اصلی ساقه ها حاشیه ها و حتی قسمت هایی کهباید پر شود یا توخالی کار شود
ابتدا اریب دوزی شود .
نکته : برای این که دوخت برجسته نشان داده شود و سرمه حالت پهن و صاف نداشته باشددست باید وقتی سرمه ای روی کار قرار گرفت سوزن را کمی به طرف داخل
عقب نشینی دهید اگر بخواهید دقیقاً به اندازه طول سرمه سوزن را فرو آورید کاردر پایان جلوه زیبایی ندارد .
[عکس: %D8%B3%D8%B1%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B2%DB%8C-6.jpg]
سرمه دوزی به روش دوخت چشم خروسی :
تکه سرمه تراش به طول نیم سانتی متر از سوزنی که قبلاً از پارچه عبور دادهشده رد کنید.
حال سوزن را دوباره به محلی که سوزن را در شروع کار بیرون کشیده بودید فرو برده دایره ای بوجود می آید که یک طرف آن به پارچه وصل نیست پس باید با انگشت شست دایره را روی کار خوابانده از زیر کار سوزن را از کنار سرمه درآورید .
بست ظریفی روی سرمه زده و سوزن را به زیر کار هدایت کنید .
سوزن را دوباره از وسط دایره به وجود آمده که یک طرف آن به پارچه وصل نیست سپس باید با انگشت شست دایره را روی کار خوابانده از زیر کار سوزن را از کنار سرمه درآورید.
بست ظریفی روی سرمه زده و سوزن را به زیر کار هدایت کنید سوزن را دوباره از وسط دایره به وجود آمده بیرون آورید.
یک عدد منجوق ترمه به سوزن کشیده و دوباره سوزن را از وسط دایره به زیر کار هدایت کنید .
نکته : به دلیل کوچک بودن سوراخ منجوق ترمه سوزن و نخی که برای دوخت سرمه استفاده می کنید برای دوخت منجوق ترمه کاربرد ندارد .
سپس باید بعد از به وجود آمدن دایره ها با نخ خیاطی که قبل آن را به موم آغشته کرده اید و سوزن منجوق، منجوق های درون چشم خروسی ها را دوخت کنید .
İmage
سرمه دوزی به روش تگرگی دوزی :
معمولاً در فضای زیادی که بخواهید از دوخت زیاد استفاده کنید از این دوخت استفاده می شود .
به این صورت که سرمه تراش را به اندازه 3 یا 4 فنر برش داده سطح داخل کار را به صورت کاشی با فاصله بدوزید .
هر بار یک تکه از سرمه را به نخ کشیده و با انگشت شست روی کار بگذارید و بعد از این که سرمه روی کار قرار گرفت سوزن را از انتهای سرمه به زیر کار هدایت کنید .

سرمه دوزی به روش گرده ماهی دوزی : 
اگر نخواهید برگهای کوچک را توپر کرده یا اریب دوزی کنید از روش گرده ماهی استفاده کنید.
به این صورت که سرمه تراش را به اندازه تقریباً نیم سانتی متر درصد سانت برش داده سپس سوزن را از نوک برگ درآورده  یک تکه سرمه به آن بکشید.
به صورت صاف و عمود به طرف پایین برگ بدوزید سوزن را از قسمت رأس سرمه  تقریباً همان دو سوم طول سرمه بیرون آورده تکه سرمه بعدی را به آن بکشید.
محل فرو آوردن باید زیر سرمه رأس برگ باشد  و باز همین عمل را در مورد سرمه بعدی انجام دهید .
معمولاً این نوع برگ ، بعد از دانه رأس برگ 3 یا 4 تکه سرمه در هر طرف دوخت می شود .
سپس باید توجه داشته باشید که این دوخت فقط برای برگ های حداکثر یک و نیم سانتی متر استفاده می شود .
[عکس: %D8%B3%D8%B1%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B2%DB%8C-2.jpg]

نکته : در این دوخت هم اگر بعد از کشیدن سرمه به نخ و قرار دادن آن روی کار سوزنرا کمی به طرف داخل کار فرو برده طوری که سرمه کمتر جمع شود دوخت زیباتر جلوه کند.
توجه داشته باشید که قانون جمع دوزی فقط در مورد سرمه صدق می کند.
در مورد بلر سانت نرم یا همان زیرخاکی قابل اجرا نیست .
اگر بخواهیم برگهای کوچک برجسته تر باشد ، از سرمه تراش استفاده می کنیم.
سرمه دوزی برای برگ دوزی :
سرمه صاف را به اندازه 3 الی 4 میلی متر برش دهید .
اگر شکل برگ را تصور کنید ، تکه سرمه ای را در رأس به صورت عمودی بدوزید .
سپس با استفاده از قانون یک سوم دوخت ( اریب دوزی ) تکه سرمه بعدی را از کنار سرمه اولی ادامه دهید.
بهتر است هنگام فرود سوزن کمی سوزن را متمایل به داخل برگ و در قسمت زیر سرمه ای که رأس برگ را دوخته بودیم به این شکل بدوزیم .
سپس سوزن را از یک سوم بالای سرمه بیرون کشیده و تکه سرمه ای به آن بکشید و به اندازه یک سوم پایین تر از سرمه بغلی بیرون بکشید .
این دوخت را آن قدر تکرار کنید تا به پایان یک سمت برگ برسید .
دوخت را کور کرده و سوزن را به زیر کار برده از قسمت رأس برگ اولین سرمه رأس بیرون کشیده و به همان ترتیب که یک طرف برگ را دوخته بودید ، طرف دیگر را هم
بدوزید .
[عکس: %D8%B3%D8%B1%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B2%DB%8C-2.jpg]

نکته : در این دوخت هم از قانون جمع دوزی استفاده کنید .
پس از انجام برگ دوزی اریب دوزی برگ را انجام داده و داخل برگ را تگرگ دوزی یا برجسته دوزی و یا دوخت جودانه انجام دهید .
سرمه دوزی به روش قلب دوزی :
دوخت قلب بیشتر برای دوخت گل های پنج پر به کار می آید روش دوخت به این صورت است.
در گودترین قسمت بالای قلب  یک تکه سرمه به صورت عمود دوخته می شود .
سپس تکه سرمه بعدی در قسمت راست سرمه قبلی دوخت کنید  باید توجه داشته باشید چون می خواهید دوخت به طرف بالا برود .
پس باید اگر طول سرمه دوخت شده را به 3 قسمت کنید باید سوزن را از پایان یک سوم سرمه بیرون بیاورید .
اگر قلب بزرگ است باید همین دوخت را به اندازه یک سوم طول اولین سرمه دوخته شده بالا رفته و به صورت عمود پایین قلب به نسبت پهنا و بزرگی قلب 2 یا 3 یا 4 تکه
سرمه یک اندازه و کنار هم دوخت کنید .
در این قسمت دوخت ، سوزن را به طرف پایین ببرید سپس تکه ای سرمه را بریده و در حالی که سوزن را از کنار سرمه دوخته شده بیرون آورده اید.
( باید توجه داشته باشید که باز هم اگر طول سرمه نعلی را به 3 قسمت تقسیم کنید چون بخواهید به طرف پایین بروید پس از قسمت بالای سرمه دوخت شده بعد از یک سوم طول سرمه ، سوزن را بیرون بکشید )
هنگام فرود به همان اندازه که از بالای سرمه جا گذاشته بودید پایین بیایید .
[عکس: %D8%B3%D8%B1%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B2%DB%8C-4.jpg]

نکته : هنگام فرود سوزن بهتر است کمی متمایل به داخل بدوزید .
سپس همین دوخت را دوباره تکرار کنید تا به انتهای پایین یک سمت قلب برسد و همین روش دوخت را در مورد نیمه دیگر قلب انجام دهید .
قانون جمع دوزی را در مورد دوخت قلب رعایت کنید .

سرمه دوزی به روش زرک دوزی :
بعد از دوخت برگ می توانید دور آن را با زرک تزیین کنید تا تفاوت دید بین برگ ها به وجود آید .
بهتر است که بعضی از برگ ها توپر ، فقط اریب دوزی و بعضی دیگر با زرک همراه باشد .
نحوه دوخت بسیار ساده است به این ترتیب که سرمه تراش را به اندازه 3 میلی متر با 4 فنر برش دهید .
سپس برگی که کار دوخت آن پایان گرفته سوزن را از نوک قسمت بیرون آن درآورده.
تکه سرمه ای به آن کشیده و به اندازه طول سرمه آن را روی کار خوابانده .
سوزن را به داخل ترمه فرو ببرید .
بعد در قسمت سمت راست یا چپ برگ به اندازه دلخواه فاصله گذاشته .
از کنار سرمه سوزن را بیرون بکشید .
تکه سرمه دیگری را به نخ کشیده و با زاویه تقریباًّ 40 درجه دوخت کنید .
[عکس: %D8%B3%D8%B1%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8...00x110.jpg]

نکته : فاصله زرک ها از هم ، بیشتر به بزرگی برگ بستگی دارد ولی معمولاً فاصله نیم سانتی متر مطلوب است .
شما می توانید از این دوخت برای تزیین ساقه ها هم استفاده کنید . گ
رد دوزی : برای اریب دوزی دور دایره ها که ممکن است وسط گل باشد انجام می دهیم.
به این ترتیب که سرمه صاف را به همان اندازه 3 یا 4 میلی متر برش دهید .
حال اگر یک دایره را تصور کنید .
سوزن را از کنار قسمت داخل دایره بیرون کشیده  سوزن روی کار تکه ای سرمه و سوزن کشیده و با استفاده از قانون جمع دوزی سوزن را در قسمت خط بیرون دایره فرو برید .
هر بار این دوخت را تکرار کنید تا کار دوخت دور دایره به پایان برسد ، داخل دایره را می توانید دوخت های مختلفی از جمله برجسته دوزی ، تگرگ دوزی یا زیر رفت کار کنید
نکته: – برای این دوخت معمولاً از سرمه صاف استفاده می شود .

چاپ این بخش

  حلوای دو رنگ قزوین
ارسال‌شده توسط: mehri.sh81 - 29-03-2017, 09:00 PM - انجمن: انواع حلوا - بدون‌پاسخ

İmage
مواد لازم :
آرد : 3 پ
روغن جامد : 50 گرم
کره : 150 گرم ( من بجای کره روغن ریختم اما نسبت شو رعایت کردم)
پودر قند : 1 پ
پودر هل , کاکائو و پودر پسته
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
آرد رو الک کردم و رو شعله خیلی کم گذاشتم. و هم زدم تا بوی خامیش بره.
نباید تغییر رنگ بده!
İmage
بعد روغن رو اضافه کردم.البته قبل از اضافه کردن روغن آردتونو الک کنین
اگه مث من از کره استفاده نمی کنین , به جای کره هم روغن جامد بریزین یعنی به ازای هر 100 گرم کره , 80 گرم روغن جامد باید بریزین.
روغن یا کره رو کم کم اضافه کنین. نباید اردتون شل بشه و نه سفت! من در مجموع 88 گرم روغن جامد ریختم البته برای نصف مواد!
İmage
خوب مخلوط کنین تا روغن به خورد تمام آرد بره.
شعله گاز همچنان کم باید باشه!!!!
وقتی روغن رو خوب به خورد آرد دادین زیر گاز رو خاموش کنین.اجازه بدین تا "یه خورده" از حرارت بیوفته.
از اینجا به بعد باید سرعت عمل داشته باشین! 
پودر قند رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین. من پودر قند رو 2-3 قاشق کمتر زدم.
مواد رو  به دو قسمت تقسیم کنین.
نصف مواد رو داخل ظرف تون بریزین و خوب فشرده کنین. باید زود و سریع این کارا رو انجام بدین. نباید سرد شه چون هم ترک می خوره و هم از لایه بعدی جدا میشه!
İmage
روش پودر هل بریزین. من همین جوری چشمی ریختم!
İmage
حالا به اون نصف موادمون که هنوز داخل تابه ست , کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ولی سریع اینکارو انجام بدین که سرد نشه.
میزان کاکائو هم به خودتون بستگی داره و به رنگ کاکائو تون.
و بعد روی لایه سفید قبلی می ریزیم و خوب با قاشق فشار می دیم و سطحشو صاف می کنیم.
İmage
بعد روی کاکائو پودر پسته می ریزیم. مقدارشم بازم چشمی بود ولی هر چی بیشتر بهتر.
İmage
اینم نمای پهلو:
İmage
می ذاریم یه کنار تا خنک شه و بعد می ره داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره و یه خورده بنده خدا استراحت کنه.
بعد از چند ساعت میاریم بیرون و یه 10 دقیقه ای می ذاریم تو محیط بیرون باشه و بعد با یه چاقوی تیز برش می دیم.
İmage
می تونین قالب هم بزنین!
 چند تا نکته!
--- اول اینکه حتما بذارین آرد با حرارت کم رو گاز باشه.
--- دوم اینکه بین لایه ها نباید زیاد فاصله بیوفته تا لایه ها سرد شه. اینجوری موقع برش لایه ها از هم جدا میشن.
--- سوم اینکه موقع اضافه کردن پودر قند حتما بذارین آرد و تابه یه خورده از حرارت بیوفته!

چاپ این بخش

  حلوای هویج
ارسال‌شده توسط: mehri.sh81 - 29-03-2017, 08:55 PM - انجمن: انواع حلوا - بدون‌پاسخ

حلوای هویج رنگ و عطر دلپذیری دارد شما می توانید این حلوا را در درون نان میکادو نیز قرار بدهید. در ادامه مطلب طرز تهیه حلوای هویج را در اختیار شما همراهان عزیز قرار داده ایم.

با هویج می توان دسر ها و پیش غذا های مختلفی را طبخ کرد. حلوای هویج نوعی حلوای خوشمزه است. پخت حلوای هویج در منزل به راحتی امکان پذیر است.
[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-4.jpg]
مواد لازم
هویج پخته : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲ پیمانه
آرد : ۲.۵ پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
زعفران : ۱/۴ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
آب : ۲ پیمانه
طرز تهیه حلوای هویج
ابتدا هویج ها را با مقداری آب بخار پز کنید تا کاملا نرم شوند سپس هویج ها را به شکل پوره در آورید.
[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-2.jpg]
در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای هویج آب و شکر را در قابلمه ای مناسب باهم مخلوط کنید و قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا شکر در آب به خوبی حل شود و به اصطلاح قوام بیاید سپس زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شربت حلوای هویج اضافه کنید.
آرد را در تابه ای مناسب بریزید و تابه را بر روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا مقداری برشته شود و تغییر رنگ بدهد.
[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-8.jpg]
در مرحله ای که رنگ آرد تغییر کرد به آن روغن را اضافه کنید و آرد را با روغن به مدت چند دقیقه تفت دهید.

[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-9.jpg]
سپس پوره هویج را به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید.
[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-3.jpg]
و حلوا را تا زمانی تفت دهید که از ظرف جدا شود سپس حلوا را از روی حرارت گاز بردارید و شربت حلوای هویج را به تدریج به آن اضافه کنید و دوباره قابلمه حلوا را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا خودش را به خوبی بگیرد.
[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-1.jpg]
[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-5.jpg]
نکات طلایی پخت حلوای هویج
  1. قبل از اینکه آرد را تفت دهید حتما آن را چند بار الک کنید.[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-7.jpg]
  2. زعفرانی که در طبخ حلوای هویج به کار ببرید باید کاملا دم کشیده باشد.
  3. اگر میزان هویج نسبت به آرد بیشتر باشد حلوای هویج خوشمزه تر خواهد شد.
  4. حلوای هویج بسیار جسبنده است.
  5. میتوانید حلوای هویج را در درون قیف های قنادی بریزید و حلوا را به شکل دلخواه خود در آورید و تزیین کنید.
  6. برای پوره کردن هویج به هیج عنوان آن را رنده نکنید شما می توانید هویج ها را در درون غذا ساز یا آسیاب کامل و یکدست به شکل پوره در آورید.
[عکس: How-to-prepare-carrot-halva-6.jpg]
بعد از اینکه حلوای هویج آماده شد شما می توانید آن را در به شکل زیبایی تزیین کنید. برای تزیین حلوا می توانید از پودر پسته و پودر نارگیل استفاده کنید.

چاپ این بخش