نان گیسو عشق



نان_گيسو_عشق

(خمیر نان)

۳۵۲ گرم آرد
۸ گرم مخمر خشک یا ۲۴ گرم مخمر تازه (من مخمر خشک داشتم)
۴۲ گرم شکر
۷ گرم نمک
۱۷۵ گرم تخم مرغ
۶۰ گرم شیر
۱۶۰ گرم کره، دمای اتاق

(مواد داخل نان)

۱۰۰ گرم پسته شسته شده
۵۰ گرم شکر
۲۰ گرم کره
۱/۲ ق غ خ پودر هل
۵۰ میلی لیتر شیر

(مواد مياني ديگر)

گردو ١٠٠ گرم
دارچين ١ ق چ خ
جوز هندي ١ پنس
٥٠ ميلي شير
٢٠ گرم كره

براي اين مغزي سس كارامل بهتره
براي سس :

پودر قند ٢ ق غ خ
۲ ق غ خ گلاب
گلبرگ گل رز انتخابی
٤ تا ٥ عدد توت فرنگي له شده و از صافي رد كرده باشيد
پودر میوه پودر خشك شده مثلا. توت فرنگي
۵۰ گرم پسته برای پاشیدن

دستورنان – گیسو- عشق
خب عزیران اولین کاری که میکنیداینه که همیشه یادتون باشه اردواون خمیرمایه ی فوری همیشه بایدباهم مخلوط بشن قبل ازاینکه نمک یاشکریاچیزهای دیگراضافه بشن پس این دوتاراخوب به هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شدندحالااون تخم مرغ وشیرولرم که بایدحتماشیرولرم باشه ونمک وشکررابه ارداضافه میکنیم اول نمک وشکرراوبعدشیروتخم مرغ ودستگاه رامیزاریم روسه پره تاخوب باهم مخلوط شن خب وقتی موادخوب مخلوط شدند کره های نرم شده که از قبل به تیکه های کوچک تقسیم کردید روخیلی کم کم اضافه کنیدهمه راباهم نزنیدیه کوچولوکره بزنیدخوب که مخلوط شدکره بعدی همینطورادامه بدیدتاتمام کره ها به خوردموادبره توجه داشته باشیدامکان داره اخرکارخمیرتون جمع بشه وبه دیواربچسبه پس دستگاه راخاموش کنیدوکره هارابادست مخلوط کنیدنیم ساعت طول میکشه تاموادمخلوط بشه یعنی هی ماساژش بدیدوبعدروی کاسه رامیپوشانید۱ یادوساعت امکان داره زمان ببره که حجمش دوبرابر بشه خمیررابعدازپف کردن درمیارید بازش میکنید وسطح کاررااردی میکنیدوبه صورت مربع روی هم دیگه تا میزنیددوباره بایه پلاستیک روشومیگیریدومیزارید که دقیقا۱ساعت تا۲ساعت دیگه استراحت کنه بیرون یخچال ودوباره یه کوچولواردپاشی میکنیدخمیررابازمیکنید تامیزنیدروشاباپلاستیک میپوشانیدومیزاریدش یخچال وصبح روزبعدنونتونامیپزیدالبته احتیاجی نیست بزاریدروزبعدولی خمیربهتری بدست میارید.


(موادداخلی)
پسته رامیشوریدوپوستش میگیریدوخوردش میکنیدتودستگاه یک دوسه،شکروکره وشیرهم بهش اضافه میکنید واخرسرمیتونیدبهش یکمی رنگ سبز بزنیدکه خوشرنگ تربشه واین موادرو تویخچال میزاریدبراصبح روزبعد
توت فرنگی حدود۴ الی۵ تادونه راله میکنیدازصافی ردمیکنیددوقاشق غذاخوری بهش گلاب یامیتونید۱ قاشق غذاخوری گلاب ویک قاشق غذاخوری پودرقند اگه میخواهیدسس بیشتری داشته باشه وقتی اسلایسهارامیبریدومیخواهیدروش بریزیدسس بیشتری درست کنیداگردیدید رقیقه یه مقدارجوش بیاریداگه رنگش قرمزیه کافی نداره یه کوچولوبهش رنگ قرمزاضافه کنید.
(طرزپخت)
سطح کاررااردپاشی میکنیدخمیرتونوبه صورت یک مستطیل بزرگ باز میکنیدماده راداخلش میزاریدازیه گوشه شروع میکنید به رول کردن عکسشاراگذاشتم ازرواون پیش بریدووقتی رول کردیدازوسط بایه چاقواون قسمت بالاش بایدبسته باشه بازچاقومیزنیدوبعدپیچ بدید و جمعش کنید وقتی پیچش دادیدروی کاغدروغنی در فر بادرجه۳۵۰ درجه حدود۳۵ تا۴۰ دقیقه میگزاریم.


روش هم یکدونه تخم مرغ کامل رازده وفقط روی خمیربابرس میکشیم ولی روی قسمتی که پسته ها هستندنمیزنیم تاخوشرنگی خودش رو داشته باشه ومیزاریم بپزه سپس ازفردرمیاریم وروشو تزیین میکنیم.

 

 


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
mahanz

0 Comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Send this to a friend