کیک هویج


مواد لازم برای۵ نفر
آرد ۲ پیمانه
روغن ۱٫۵ پیمانه
شکر ۱٫۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
هویج رنده شده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد

طرز تهیه
۱- آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم
۲- روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند.
۳- تخم مرغها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم.
۴- حالا آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
۵- حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم نوش جان


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
marzeye

0 Comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Send this to a friend