کشک بادمجان

 

بادمجان سرخ شده هشت عدد
پيازداغ چهار قاشق غذاخورى
سيرداغ یک قاشق غذاخورى
نعناع داغ دو قاشق غذاخورى
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
كشك به ميزان لازم
اول بادمجانهاى سرخ شده رو با مقدار نصف ليوان آب وكمى نمك و فلفل پختم به مدت چهل دقيقه، بعد حسابى با چنگال همزدم تا كاملا له شد
نصف پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ رو داخلش ريختم تا خوب مزه بگيره و حدود پنج دقيقه رو شعله ملايم همزدم تا اب اضافى گرفته بشه و تقريبا سفت بشه.
درمرحله آخر مقدارى كشك داخلش ريختم و همزدم و درظرف مورد نظرم ريختم و با بقيه پياز داغ و……و گردوو كشك روى كشك بادمجان روی بادمجان رو تزیین کردم
maryam_bozorgkhoo
———

You may also like...

0 thoughts on “کشک بادمجان”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

موزیک

موضوعات