کشک بادمجان


 

بادمجان سرخ شده هشت عدد
پيازداغ چهار قاشق غذاخورى
سيرداغ یک قاشق غذاخورى
نعناع داغ دو قاشق غذاخورى
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
كشك به ميزان لازم
اول بادمجانهاى سرخ شده رو با مقدار نصف ليوان آب وكمى نمك و فلفل پختم به مدت چهل دقيقه، بعد حسابى با چنگال همزدم تا كاملا له شد
نصف پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ رو داخلش ريختم تا خوب مزه بگيره و حدود پنج دقيقه رو شعله ملايم همزدم تا اب اضافى گرفته بشه و تقريبا سفت بشه.
درمرحله آخر مقدارى كشك داخلش ريختم و همزدم و درظرف مورد نظرم ريختم و با بقيه پياز داغ و……و گردوو كشك روى كشك بادمجان روی بادمجان رو تزیین کردم
maryam_bozorgkhoo
———


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
marzeye

0 Comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Send this to a friend