موس آناناس

*مواد لازم *

ژلاتین: ۱۱گرم(۲قاشق چایخوری سر پر)
آب: ۳ ق س
تخم مرغ: ۲عددکامل
زرده تخم مرغ: ۲عدد
وانیل: مقداری
شکر: ۷۵گرم
خامه فرم گرفته: ۲۵۰گرم
ژله آناناس: یک بسته
ژله آلوئه ورا: یک بسته
آناناس و بریلو و شکلات و… برای تزئین

*طرز تهیه*
ابتدا ژله آلوئه ورا را دریک ظرف کریستالی ریخته و درون یخچال قرار می دهیم.بعد از اینکه نیم بند شد روی آن حلقه های آناناس به همراه تزئینات میگزاریم سپس روی آنها ژله آناناس ریخته و در یخچال قرار می دهیم.
خامه ی فریز شده را بیرون گذاشته تا به دمای اتاق برسد(اگر از قبل دارید هرزمان میخواهید استفاده کنید اینکار را انجام دهید).
حال ژلاتین و آب را به صورت بن ماری حرارت داده، در این مرحله تخم مرغ ها و شکر و وانیل را به صورت بن ماری با همزن به طور کامل و بدون وقفه همزدع تا تخم مرغ ها روی حرارت نپزد.
خامه را با قاشق زده تا به فرم اولیه برگردد، حال آناناس های نگینی شده را به همراه ژلاتین مخلوط کرده به خامه و همزده و در آخر مواد را به موادی که تخم مرغ داشت اضافه میکنیم و روی ژله ی آناناس میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا بگیرد.
نوش جان😋

You may also like...

0 thoughts on “موس آناناس”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

موزیک

موضوعات