شکرپلو شیرازی

 

نقل قول از دوست شيرازى:
اين پلوى شيرين در عروسى ها و مجالس مهمونى سرو ميشه و با خورشت قيمه خورده ميشه.
شكر و اب را مى جوشونين و شربت شكرى درست مى كنين.
برنج هم درست مى كنين كه بايد زعفرونى باشه و وقتى نسبتا دم كشيد، از قابلمه در ديس مى كشين.
حالا وقت شيرين كردن برنح هست. چند كفگير برنج را دوباره توى قابلمه مى ريزين و شربت روش مى ريزين، دوباره چند كفگير پلو و دوباره روش شربت… همينطور ادامه مى دين تا تموم برنج شربت زده شده دوباره به قابلمه برگرده.
نيم ساعت ديگه تقريبا روى حرارت مى مونه تا دم بكشه و شربت به خورد برنج بره.
من خودم شخصا عاشق غذاى شيرين هستم و با قيمه عالى شد.
نكته سپاسى: ممنون از دوست خوبم كه به من امروز اين غذا را ياد داد

 

You may also like...

0 thoughts on “شکرپلو شیرازی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

موزیک

موضوعات