دسر انار

✍مواد لازم:

▫️آب انار: ٢ پيمانه
▫️شكر: ١ پيمانه
▫️پودر ژلاتين: ٢ قاشق سوپ خورى
▫️آب براى ژلاتين: ١/٣ پيمانه
▫️وانيل: ١/٨ قاشق چاى خورى
▫️خامه شيرين شده: ١/٢ پيمانه

🍜طرز تهيه:
يك ليوان از آب انار رو با شكر مخلوط كردم و روى حرارت قرار دادم تا شكر حل بشه. پودر ژلاتين رو با آب مخلوط كردم و به روش بن مارى حل كردمش، بعد با آب انار گرم مخلوطش كردم، باقيمانده آب انار رو به همراه وانيل اضافه كردم و بيرون يخچال گذاشتم تا سرد بشه و گاهي هم زدم، خامه رو زدم تا فرم بگيره بعد به تدريج با موادم مخلوط كردم و بعدش داخل قالب ريختم و به مدت ٧-٨ ساعت داخل يخچال گذاشتم تا بسته بشه، بعد داخل ظرف برگردوندمش و تزيينش كردم در صورت دلخواه ميتونيد با ميوه تزيينش كنيد، همچنين ميتونيد همچنين ميتونيد با آب شاتوت و پرتقالم اين دسر رو درست کنید.

You may also like...

0 thoughts on “دسر انار”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

موزیک

موضوعات