حلیم بادمجان باعدس

حلیم_بادمجان_با_عدس

مواد لازم📝
بادمجان شش عدد
عدس یک کاسه ماست‌خوری
گوشت یک کاسه ماست‌
پياز دو عدد
نعناع دو قاشق غذاخوری
کشک یک فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهيه📝
یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده، سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل و زردچوبه و دارچين را در یک قابلمه ریخته، برای ۴ الی ۵ ساعت می‌پزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشت‌کوب آن را می‌کوبیم و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم می‌زنیم.
شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش می‌زنیم و با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم و روغن اضافي انرا توسط دستمال خوب ميگيريم و يا از بادمجان كبابي استفاده ميكنيم،سپس بادمجان‌ها را به گوشت و عدس پخته‌شده اضافه کرده، می‌کوبیم،نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه روی شعله گذاشته مرتب هم می‌زنیم و بعد شعله را خاموش می‌کنیم.با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست می‌کنیم سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم. برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد، پیاز داغ را در یک ظرفی پهن کرد تا خشک و برشته شود

 

برچسب

You may also like...

0 thoughts on “حلیم بادمجان باعدس”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

موزیک

موضوعات