تارت قارچ گوشت

مواد لازم نان تارت :
آرد پانصد گرم
شیر ولرم یک لیوان
شکر یک قاشق مرباخوری
خمیرمایه یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
کره صد گرم
تخم مرغ یک عدد

?دستور تهيه :
خمیر مایه، شیر ولرم و شکر را با هم مخلوط می کنیم می گذاریم حدود ده دقیقه تا عمل بیاید.
تخم مرغ وکره ونمک و خمیرمایه به عمل آمده را با هم مخلوط می کنیم و آرد را کم کم تا جایی که خمیر به دست نچسپد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. حدود ده دقیقه ورز می دهیم و میزاریم یک ساعت بمونه

?مواد داخل تارت :
گوشت چرخ کرده دویست گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
قارچ به مقدار لازم
پیاز یک عدد
سیر رنده شده دوحبه
پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه، پودر آویشن، رب گوجه فرنگی مقداری

?دستور تهیه :
پیاز را تفت می دهیم گوشت را اضافه می کنیم تا رنگ آن تغییر کند، سیر و زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر را هم اضافه می کنیم. قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه ای را هم اضافه و تفت می دهیم، رب گوجه فرنگی را اضافه و با یک لیوان و نیم آب می گذاریم بپزد، در آخر پودر آویشن، نمک را اضافه می کنیم.نصف خمیر را به قطر نیم سانت باز می کنیم و داخل قالب قرار می دهیم، روی خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم که خمیر پف نکند، روی خمیر سس گوجه فرنگی می زنیم، پنیر پیتزا و مواد گوشتی و در آخر باز هم پنیر پیتزا.
روی خمیر را با نوارهای خمیر می پوشانیم با زرده تخم مرغ، یک قاشق شیر و زعفران و یک پنس نمک رومال می کنیم،کنجد می پاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صد وهشتاددرجه به مدت نیم ساعت می گذاریم بپزد، در آخر حدود چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی تارت هم طلايي شود.

You may also like...

0 thoughts on “تارت قارچ گوشت”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

موزیک

موضوعات